ŠVÝCARSKÉ DIVY

Zážitkový výlet s BMW řady i7
9.–12. říjen 2024

AKCE STRUČNĚ

4 DNY | 3 NOCI
TÚRA V DÉLCE 550 KM
10 POSÁDEK | 20 ÚČASTNÍKŮ
Scénická jízda přes Švýcarsko na palubě BMW třídy i7. Start je v „nejmenší metropoli světa”, v Ženevě, projedete přes Centrální švýcarské Alpy a tři největší alpské průsmyky, cílem bude kosmopolitní Curych. Túra kombinuje radost z jízdy se zážitkovým ubytováním, gastronomií a dalšími zážitky, jako je plavba privátním člunem po jezeře Léman, panoramatický let helikoptérou či privátní návštěva Musée Atelier hodináře Audemars Piguet ve Valley de Joux.

ZAŽIJETE PALETU MODELŮ BMW i7

Připravili jsme pro vás pestrou paletu modelů BMW i7, v kterých se vystřídáte na vaší cestě přes Švýcarsko. Těšit se můžete na:

  • i7 xDrive60 Aurora Diamant Green
  • i7 xDrive M70 Artic Race Blue
  • i7 xDrive M70 Frozen Deep Grey
  • i7 xDrive60 Frozen Purple
  • M760 xDrive Carbon Black
  • i7 xDrive M70 Frozen Deep Green
  • i7 xDrive M70 Frozen Tansanite Blue
  • M760 xDrive Frozen Pure Grey
  • i7 xDrive M70 Sepang Bronze
  • i7 xDrive M70 Black & Liquid Cooper

ZAŽIJETE NEZMĚRNOU ŘIDIČSKOU RADOST

Dvoudenní řidičský výlet zahrnuje 550 km. Většinu cesty tvoří skvělé technické silnice a horské průsmyky. Hlavní sekcí je průjezd přes
3 největší švýcarské pasy Grimsel, Furka a Susten s jejich vrcholy ve výšce 2 500 metrů nad mořem.

NAVŠTÍVÍTE KOUZELNÁ MÍSTA

Zastavíte na mnoha půvabných místech. Někdy si budete chtít pouze vyfotit horská panoramata, jindy se vydáte na prohlídku historické vesničky, jako je třeba Gruyères – domov světoznámého sýra Gruyère situovaný na pomezí Bernských Alp.

OCHUTNÁTE RAFINOVANOU KUCHYNI

Ochutnáte jak tradiční švýcarské pokrmy v podobě raclette či fondue, tak moderní, mezinárodní kuchyni připravovanou renomovanými šéfkuchaři z celého světa.

PLAVÍTE SE PO JEZEŘE LÉMAN

Dvacetiminutová plavba po Ženevském jezeře vás zavede do těsné blízkosti známé fontány Jet d’Eau, člun vás dopraví do centra města.

POTKÁTE MISTRA HODINOVÉHO ŘEMESLA

Čeká Vás privátní prohlídka Musée Atelier výrobce jednoho z nejprestižnějších švýcarských hodinářů - Audemars Piguet. Během túry poznáte příběh značky a to, co Audemars Piguet definuje.

NOCUJETE PĚTIHVĚZDIČKOVĚ

Každý večer budete ubytováni v jiném hotelu. Na břehu jezera Léman,
v ženevském hotelu v kontinentálním stylu. V Interalpenu pak v tradičním alpském grandhotelu. V Curychu v moderním hotelu v centru města.

DENNÍ PROGRAM

DEN 1

Individuální přílet do Ženevy a transfer do hotelu, který je vzdálený pouhých 10 minut jízdy. Užijte si relaxační odpoledne
v Ženevě. V 18:00 vás privátní člun přepraví po jezeře do centra Ženevy. Večeře proběhne v restauraci s výhledem na slavnou fontánu Jet d‘ Eau.

Přenocování v 5hvězdičkovém hotelu La Resérve v Ženevě.

DEN 2

Ráno po snídani proběhne detailní školení k vozům, které budete řídit. Pak budete připraveni vyrazit na cestu. Dnešní túra čítá více než 250 kilometrů. První sekce vás zavede do Valley de Joux, údolí, jež je domovem řady značek luxusních hodinek. Vy se můžete těšit na prohlídku Musée Atelier jednoho z nejprestižnějších hodinářů dneška, značky Audemars Piguet.

Po prohlídce budete pokračovat do regionu Lavaux, což je úchvatná oblast kaskádových vinic zapsaná v UNESCO poskytující nádherné výhledy na Ženevské jezero a Francouzské savojské Alpy. Následně budete obědvat ve vesničce Gruyères, což je brána do Bernských Alp. V Gruyères si vychutnáte tradiční fondue a raclette ze sýra stejného jména.

Další řidičská sekce je situována v Centrálních švýcarských Alpách, kde budete projíždět přes některé nižší, ale stále skvělé průsmyky. Svůj řidičský den zakončíte zaslouženou skleničkou prosecca. Po odpočinku na pokoji či ve wellness se můžete těšit na báječnou večeři s párovanými víny.

Přenocování v 5hvězdičkovém hotelu Jungfrau Victoria v Interlakenu.

DEN 3

Dnes vstanete časně. Stojí to za to, jelikož „velkou alpskou trojku” si tak patřičně vychutnáte. Jen pár kilometrů od hotelu se napojíte na první průsmyk jménem Grimsel s jeho nejvyšším průjezdovým bodem ve výšce přes 2500 metrů. Tento bod nabízí úchvatné výhledy, proto zde zastavíme, uděláme pár fotek, dáte si kávu. Následně se přímo z pasu Grimsel napojíme na Furku. Průsmyk Furka, jeho vracečky a hotel Belveder dobře znáte ze slavné filmové honičky z filmu Goldfinger ze známé série o Jamesi Bondovi.

Zastávka na oběd proběhne v úžasném designovém hotelu The Chedi v Andermattu. Netradiční oběd v podobě „létajících kanapek” si vychutnáte na hotelové terase u horského bazénku. Poslední z „velké trojice” je průsmyk Susten. Dynamickou jízdou se po zhruba 20 minutách dostanete na jeho vrchol, který se taktéž nachází ve výšce přiblížně 2500 metrů, zde zastavíme, prohodíme řidiče a stejnou cestou vyrazíme zpět do údolí. Garantujeme, že při této jízdě k oblakům budete zažívat ryzí radost!

Po dynamické části příchází relaxační projížďka podél pravého břehu jezera Lucern. Vaši řidičskou túru ukončíte v centru Curychu v chic hotelu Park Hyatt. Tento nádherný den zakončíte čtyřchodovým degustačním menu s párovanými víny v příjemné restauraci nedaleko curyšského jezera.

Přenocování v 5hvězdičkovém hotelu Park Hyatt V Curychu.

DEN 4

Vychutnejte si relaxační ráno, bohatou snídani či hotelové spa. Budete-li mít před odletem více času, navštivte centrum Curychu. Vaše transfery jak z hotelu, tak případně z centra města budou zajištěny.

CENA ZA BALÍČEK

80 000 Kč za posádku (2 osoby)

BALÍČEK ZAHRNUJE

Ubytování v 5hvězdičkových hotelech na 3 noci, standardní dvoulůžkový pokoj pro dvě osoby s bohatou snídaní a vstupem do hotelových spa center.

  • Stravu v průběhu akce: 3x tříchodovou gurmánskou večeři s párovanými víny, 2–3x dvouchodový oběd včetně nealkoholických nápojů, zastávek na kávu, večerní aperitiv a kanapky před večeří.
  • Privátní návštěvu Musée Atelier značky Audemars Piguet ve Valley de Joux.
  • Plavbu privátním člunem po Ženevském jezeře.
  • Letenku Praha -> Ženeva, Curych -> Praha, economická třída s odbaveným 23kg kufrem.
  • Letištní transfery privátním minibusem.
  • Čtyřčlenný zkušený doprovodný tým Ricard & Bonette včetně doprovodných vozidel a transportu vašich zavazadel mezi hotely.

Posádka sdílí pokoj a vůz. Jednolůžkový pokoj za příplatek 25 000 Kč.

int(9081)
array(1) {
  [0]=>
  object(WP_Term)#16999 (11) {
    ["term_id"]=>
    int(27)
    ["name"]=>
    string(19) "ŘIDIČSKÉ VÝLETY"
    ["slug"]=>
    string(15) "ridicske-vylety"
    ["term_group"]=>
    int(0)
    ["term_taxonomy_id"]=>
    int(27)
    ["taxonomy"]=>
    string(23) "skupinove-akce_category"
    ["description"]=>
    string(799) "Řidičské výlety Ricard & Bonette absolvujete buď auty vlastními nebo řídíte pronajaté supersporty poslední generace. Akce připravujeme pro malé skupiny individuálních nadšenců, maximálně 10 osob. Ve vypůjčených supersportech se vystřídáte za volantem všech modelů přiřazeným k akci. Vy tak máte možnost poznat rozdíly mezi Ferrari, Lamborghini, McLaren či Porsche na vynikajících silnicích. Vyjížďky jsou organizované. V čele konvoje je vedoucí vůz, na konci pak vůz doprovodný. 
Auta jsou vybaveny profesionální komunikační technikou se zabezpečenou frekvencí. Výsledkem je ryzí radost z jízdy, jelikož vždy v předstihu víte, co váš čeká na silnici před vámi. Road tripy balíme do zážitkového ubytování a gastronomie. "
    ["parent"]=>
    int(0)
    ["count"]=>
    int(8)
    ["filter"]=>
    string(3) "raw"
    ["term_order"]=>
    string(1) "1"
  }
}

Prohlédněte si další akce

KONTAKTUJTE NÁS

ADRESA

RICARD & BONETTE s.r.o. | cestovní a eventová agentura
IČO: 04740068 | DIČ: CZ04740068
Široká 124/15, 110 00 Praha

TELEFON
Česká republika+420 775 698 265

ODEBÍREJTE NÁŠ MAGAZÍN

Registrací dáváte souhlas se zpracováním své e-mailové adresy pro zasílání e-magazínu a novinek o službách agentury Ricard & Bonette.
Odhlásit se můžete kdykoliv jediným kliknutím v každém e-mailu či zasláním e-mailu na naši adresu.

WhatsApp
Subscribe
Načtěte kód